Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Avui us presento...el meu primer calzone! Mira que fa anys que preparo pizza per sopar els dissabtes i mai m'havia plantejat fer un calzone.
El moment va arribar quan vaig obrir la revista Thermomix® del mes de juliol, dedicada a la cuina italiana. Vaig fullejar-la i...calzone a la vista! Pàgina marcada i a la llista de receptes pendents de fer! No hi va ser gaires dies, de seguida em vaig posar a la feina.
Em va agradar moltíssim! El fet de trobar la tomaca natural a dauets a mig fer...em va encantar. Vinga, us explico!
INGREDIENTS DE LA MASSA: 220g d'aigua mineral, 1 cdta de sucre, 30g d'oli d'oliva, 25g de llevat fresc, 420g de farina d'ús comú ( i una mica més per empolvorar), 1cdta de sal
INGREDIENTS PEL FARCIT I MUNTATGE: 4 tomàquets madurs o 600g aprox.(tipus pera o bombilleta), 1 cdta de sal, 20g d'oli d'oliva, 1 polsim de pebre mòlt (al vostre gust), 1 cdta d'orenga seca, alfàbega fresca (com jo no en tenia vaig utilitzar-ne la seca), 200g de pernil dolç tallat a tires petites, 4 cullerades de tomàquet fregit i una mica més, 300g de mozzarella ratllada, 1 ou batut.
PREPARACIÓ:
I ja els tenim enllestits!! Preparats per ser degustats!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta