Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

COC DE NESPRONS AMB UN TOC D'ANÍS

19 junio 2021
19 junio 2021



Aquest coc amb fruita és molt fàcil de fer amb el nostre Thermomix® perquè triturem fruita i amassem utilitzant un sol estri. A l'hora de fer-ho em vaig basar en la del bloc Thermorecetas. Vaig seguir la seva recepta fent alguns canvis. Un d'ells va ser afegir anís i l'altre, reduir sucre (els nesprons eren molt dolços). 



INGREDIENTS:



  • 300g de nesprons

  • 20g de suc de llimona

  • 150g de sucre

  • 20g de suc de llimona

  • 1 iogurt grec

  • 30g d'anís

  • 125g d'oli de gira-sol

  • 3 ous L

  • 380g de farina de rebosteria

  • 1 sobre d'impulsor Royal

  • 1 polsim de sal


PREPARACIÓ:



1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle (vaig utilitzar un motlle rodó desmuntable de 20cm).


2. Posem dins del got del TM6 els nesprons, el suc de llimona i el sucre. Ho triturem 20 segons/Vel.7.


3. Afegim l'oli, l'anís i els ous. Ho barregem 30segons/Vel.3.


4. Incorporem la farina, el Royal i la sal. Ho barregem 10 segons/Vel.4. Ho acabem de barrejar suaument amb una espàtula.



5. Aboquem la massa al motlle i ho fornegem durant uns 45min o fins que el testador ens surt net. Quan estigui cuit esperem 10minuts per desemmotllar-lo i el deixem refredar sobre una reixeta.


6. En el moment de presentar-lo a taula ho empolvorem amb sucre glass.


Ja veureu...tindreu un coc molt saborós i molt humit. No us durarà gaire! 

Solicita demostración