COC DE NESPRONS AMB UN TOC D'ANÍS

#Masas, panes y repostería 19 junio 2021



Aquest coc amb fruita és molt fàcil de fer amb el nostre Thermomix® perquè triturem fruita i amassem utilitzant un sol estri. A l'hora de fer-ho em vaig basar en la del bloc Thermorecetas. Vaig seguir la seva recepta fent alguns canvis. Un d'ells va ser afegir anís i l'altre, reduir sucre (els nesprons eren molt dolços). 



INGREDIENTS:



  • 300g de nesprons

  • 20g de suc de llimona

  • 150g de sucre

  • 20g de suc de llimona

  • 1 iogurt grec

  • 30g d'anís

  • 125g d'oli de gira-sol

  • 3 ous L

  • 380g de farina de rebosteria

  • 1 sobre d'impulsor Royal

  • 1 polsim de sal


PREPARACIÓ:



1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle (vaig utilitzar un motlle rodó desmuntable de 20cm).


2. Posem dins del got del TM6 els nesprons, el suc de llimona i el sucre. Ho triturem 20 segons/Vel.7.


3. Afegim l'oli, l'anís i els ous. Ho barregem 30segons/Vel.3.


4. Incorporem la farina, el Royal i la sal. Ho barregem 10 segons/Vel.4. Ho acabem de barrejar suaument amb una espàtula.



5. Aboquem la massa al motlle i ho fornegem durant uns 45min o fins que el testador ens surt net. Quan estigui cuit esperem 10minuts per desemmotllar-lo i el deixem refredar sobre una reixeta.


6. En el moment de presentar-lo a taula ho empolvorem amb sucre glass.


Ja veureu...tindreu un coc molt saborós i molt humit. No us durarà gaire!