Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquest coc amb fruita és molt fàcil de fer amb el nostre Thermomix® perquè triturem fruita i amassem utilitzant un sol estri. A l'hora de fer-ho em vaig basar en la del bloc Thermorecetas. Vaig seguir la seva recepta fent alguns canvis. Un d'ells va ser afegir anís i l'altre, reduir sucre (els nesprons eren molt dolços).
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle (vaig utilitzar un motlle rodó desmuntable de 20cm).
2. Posem dins del got del TM6 els nesprons, el suc de llimona i el sucre. Ho triturem 20 segons/Vel.7.
3. Afegim l'oli, l'anís i els ous. Ho barregem 30segons/Vel.3.
4. Incorporem la farina, el Royal i la sal. Ho barregem 10 segons/Vel.4. Ho acabem de barrejar suaument amb una espàtula.
5. Aboquem la massa al motlle i ho fornegem durant uns 45min o fins que el testador ens surt net. Quan estigui cuit esperem 10minuts per desemmotllar-lo i el deixem refredar sobre una reixeta.
6. En el moment de presentar-lo a taula ho empolvorem amb sucre glass.
Ja veureu...tindreu un coc molt saborós i molt humit. No us durarà gaire!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta