Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

COCA DE LLARDONS

14 junio 2020
14 junio 2020

La coca de llardons és una de les reines de les coques. És una coca que és tradició preparar-la molt per St. Joan i els dies previs a la Quaresma, sobretot el dijous gras.


Aquesta recepta és la que vam preparar en una classe especial de St. Joan de Thermomix® . Quina coca! Que bona! M'atreveixo a dir...quina passada de coca!


INGREDIENTS:



  • 100 g d’aigua

  • 100g de llet sencera

  •  400g de farina d’ús comú

  •  200g de sagí (llard)

  • 25g de llevat fresc

  • 1 polsim de sal

  • 200g de llardons

  • 100g de pinyons

  • Sucre per empolvora
    r


PREPARACIÓ:




  1. Escalfem el forn a 200º.

  2. Posem els llardons dins el got i els triturem 10 segons/Vel.5 . Els posem en un bol i reservem.

  3. Posem l'aigua, la llet i el sagí al got i escalfem 2min/37º/Vel.3

  4. Incorporem la farina, el llevat i la sal. Programem 1min./Velocitat Espiga. 

  5. Per últim, incorporem els llardons i tornem a amassar 1 min/Vel.Espiga. 


  6. Ens untem molt bé les mans amb oli i escampem la massa sobre una làmina de paper vegetal d'enfornar (veureu que és una massa enganxosa). Ens ha de quedar molt fineta!

  7. Empolvorem generosament la coca amb sucre i afegim els pinyons.

  8. Enfornem fins que està ben daurada. Potser ens costarà uns 20 minuts, tot depén de cada forn.  


Una vegada està enfornada la deixem reposar i esperem a que es refredi.
I ja està! A punt de gaudir d'una de les nostres coques tradicionals per excel·lència!  Prepareu el cava, que ja tenim la Revetlla de St. Joan aquí!  



Solicita demostración