COCA DE NECTARINES

#Masas, panes y repostería 29 junio 2020

Recordeu la massa de la COCA DE CIRERES i la COCA D'AVELLANES? Doncs amb la mateixa massa podeu fer una coca amb la fruita que més us agradi! Jo l'he fet amb NECTARINA i ha quedat deliciosa! 




INGREDIENTS (per fer dues coques de la mida d'un motlle rodó de pizza):




  • 1 tassa de cafè de vi blanc de la Terra Alta 

  • 1 tassa de cafè d'anís o infusió de matafaluga i coriandre


  • 1 tassa de cafè de llet 


  • 1 tassa de cafè d'oli d'oliva 


  • 1 pessic de sal 


  • 20-25 grs de llevat fresc 


  • 1/2 sobre de llevat Royal 


  • 300g aprox. de farina d'ús comú  


  • Sucre vainillat 

  • 4
    Nectarines tallades, amb pell 


ELABORACIÓ: 




  1. Preparem una làmina de paper de forn vegetal sobre el pedrís de la cuina.

  2. Posem dins el got els líquids i el llevat fresc. Escalfem i barregem 1minut/37º/Vel.1.

  3. Incorporem la farina, el Royal i la sal i ho barregem 10 segons/Vel.6 Tot seguit amassem 2min/Amassat (per THMX31 2min/got tancat/Velocitat espiga). Retirem la massa del got i formem una bola.

  4. Dipositem la bola de massa sobre el paper vegetal de la llanda de forn. Muntem amb oli un bol gran i cobrim la massa amb ell. Ho deixem reposar fins que dobli el seu volum.

  5. Escalfem el forn a 200º.

  6. Una vegada ha passat el temps de repòs escampem la massa amb l'ajuda del corró.

  7. Repartim les nectarines de manera bonica i delicada. 

  8. Empolvorem amb sucre vainillat i reguem amb un raig d'oli d'oliva. 

  9. Ho enfornem uns 25-30 minuts a 200º, segons us agradi més tova o més sequeta.