COCA DE NECTARINES
#Masas, panes y repostería 29 junio 2020
Recordeu la massa de la COCA DE CIRERES i la COCA D'AVELLANES? Doncs amb la mateixa massa podeu fer una coca amb la fruita que més us agradi! Jo l'he fet amb NECTARINA i ha quedat deliciosa!
INGREDIENTS (per fer dues coques de la mida d'un motlle rodó de pizza):
1 tassa de cafè de vi blanc de la Terra Alta- 1 tassa de cafè d'anís o infusió de matafaluga i coriandre
1 tassa de cafè de llet
1 tassa de cafè d'oli d'oliva
1 pessic de sal
20-25 grs de llevat fresc
1/2 sobre de llevat Royal
300g aprox. de farina d'ús comú
Sucre vainillat- 4
Nectarines tallades, amb pell
ELABORACIÓ:
Preparem una làmina de paper de forn vegetal sobre el pedrís de la cuina.- Posem dins el got els líquids i el llevat fresc. Escalfem i barregem 1minut/37º/Vel.1.
- Incorporem la farina, el Royal i la sal i ho barregem 10 segons/Vel.6 Tot seguit amassem 2min/Amassat (per THMX31 2min/got tancat/Velocitat espiga). Retirem la massa del got i formem una bola.
- Dipositem la bola de massa sobre el paper vegetal de la llanda de forn. Muntem amb oli un bol gran i cobrim la massa amb ell. Ho deixem reposar fins que dobli el seu volum.
- Escalfem el forn a 200º.
- Una vegada ha passat el temps de repòs escampem la massa amb l'ajuda del corró.
- Repartim les nectarines de manera bonica i delicada.
- Empolvorem amb sucre vainillat i reguem amb un raig d'oli d'oliva.
- Ho enfornem uns 25-30 minuts a 200º, segons us agradi més tova o més sequeta.