advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

COCA DE SANT JOAN

19 June 2020
19 June 2020

Som a punt de celebrar la primera festa d'estiu, la Revetlla de Sant Joan. I que millor que fer-ho amb una coca feta per nosaltres mateixos!


Aquesta recepta és la que vam preparar en una classe d'estiu Thermomix® de fa uns dos anys. És una massa que queda molt flonja, suau i es conserva molt bé d'un dia per l'altre.  



La vaig decorar amb taronja confitada feta per mi mateixa, a casa. La decoració i complements, al vostre gust.  



INGREDIENTS (3 coques mitjanes):  



  • 3 ous (un d’ells reservar-lo per pintar)

  • 40g de llevat fresC

  • La pell d’una llimona o taronja (o mitja de llimona i mitja de taronja)

  • 150g de sagí

  • 200g de patata cuita freda

  • 130g de sucre (si voleu, podeu fer 100g sucre+30g sucre vainillat)

  • 160g de llet sencera

  • 500g de farina de força

  • Crema pastissera

  • Sucre, fruita confitada i pinyons per decorar


PREPARACIÓ:



  1. Hem de tenir el got ben sec. Aboquem els 130g de sucre i polvoritzem durant 30segons/Vel.10.

  2. Seguidament afegim la ratlladura de llimona i tornem a programar 30s/Vel.10.

  3. Afegim la llet, el sagí, els dos ous i programem 1min/37º/Vel.3. A continuació incorporem el llevat dins el got (esmicolant-lo amb el dits), la patata i la farina. Programem 30segons/Vel.6. Tot seguit amassem 3 min/Vel.Espiga (pel Thmx 31, got tancat/Vel.Espiga).

  4. Traiem la massa del got i la posem en un bol muntat prèviament amb oli d’oliva. 

  5. Fem em reposar la massa fins que dobli el seu volum.

  6. Ens muntem les mans d’oli i repartim la massa en dos safates de forn. Una vegada les tenim ben formades les pintem amb ou batut.

  7. Decorem les coques al nostre gust (amb crema pastissera, pinyons, sucre torronat, fruita confitada, etc...).

  8. Deixem fer un segon llevat a les coques.

  9. Escalfem el forn a 200º.

  10. Una vegada han fet el segon llevat, enfornem les coques durant uns 15 minuts. Les fem refredar sobre una reixeta.



Solicita demostración