Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

POSTRE DE RATAFIA

09 julio 2019
09 julio 2019
Categoría:

Prepareu el cap de setmana? Doncs mireu, avui us porto unes postres de festa fetes amb la nostra estimada Ratafia Ca Roman. Són com un flam però més dens.
A la recepta original s'utilitzava licor de cafè però jo vaig decidir substituir-lo per la ratafia. Em penso que vaig fer bon canvi, oi?  Vinga, us explico! 



INGREDIENTS: 




  • Caramel líquid pel fons de les flameres 

  • 500g de llet

  • 500g de nata (35%)

  • 200g de formatge cremós tipus Philadelphia

  • 150g de sucre

  • 90g de ratafia

  • 2 sobres de quallada en pols


PREPARACIÓ:



  1. Preparem les flameres, repartint caramel líquid al fons. Reservem.

  2. Posem dins el got la llet, la nata, el formatge, el sucre, la ratafia i la quallada. Ho fem coure 12 min/90º/Vel.4. 

  3. Repartim entre els motlles i ho reservem a la nevera. Esperem unes quatre hores abans no hagi quallat.

  4. Desemmotllem els flams en un plat ben bonic i ho servim.

  5. Podeu acompanyar aquest flam d'uns fruits secs i un didalet de Ratafia Ca Roman. No us penedireu, us asseguro!



Solicita demostración
09 julio 2019