POSTRE DE RATAFIA

#Postres y dulces 09 julio 2019

Prepareu el cap de setmana? Doncs mireu, avui us porto unes postres de festa fetes amb la nostra estimada Ratafia Ca Roman. Són com un flam però més dens.
A la recepta original s'utilitzava licor de cafè però jo vaig decidir substituir-lo per la ratafia. Em penso que vaig fer bon canvi, oi?  Vinga, us explico! 



INGREDIENTS: 




  • Caramel líquid pel fons de les flameres 

  • 500g de llet

  • 500g de nata (35%)

  • 200g de formatge cremós tipus Philadelphia

  • 150g de sucre

  • 90g de ratafia

  • 2 sobres de quallada en pols


PREPARACIÓ:



  1. Preparem les flameres, repartint caramel líquid al fons. Reservem.

  2. Posem dins el got la llet, la nata, el formatge, el sucre, la ratafia i la quallada. Ho fem coure 12 min/90º/Vel.4. 

  3. Repartim entre els motlles i ho reservem a la nevera. Esperem unes quatre hores abans no hagi quallat.

  4. Desemmotllem els flams en un plat ben bonic i ho servim.

  5. Podeu acompanyar aquest flam d'uns fruits secs i un didalet de Ratafia Ca Roman. No us penedireu, us asseguro!