advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

PASTÍS DE LLIMONA I GALETA

20 December 2020
20 December 2020
Categoría:

La recepta original d'aquest postre és de Cookidoo, però jo he incorporat algun canvi (afegir més gelatina i barrejar nata amb llet evaporada)


INGREDIENTS:



  • Una mica d'oli de gira-sol per untar el motlle

  • 150g de galetes tipus digestive (o les que més us agradin a vosaltres)

  • 200g d'aigua

  • 60g de suc de llimona

  • 60-70g de sucre

  • 1 sobre i mig de gelatina sabor llimona

  • 300g de llet evaporada

  • 200g de nata

  • Fideuets de colors per decorar (opcional)


PREPARACIÓ:



  1. Preparem el motlle: untem les seves parets amb oli de gira-sol. Reservem.

  2. Piquem les galetes fins que queden fetes farina. Posem les galetes dins del got i triturem 10 segons/Vel.10. Retirem del got i reservem.

  3. Posem dins del got l'aigua, el suc de llimona i el sucre. Ho escalfem 4 min/100º/Vel.2.// Preparació tradicional: escalfem l'aigua, el suc de llimona i el sucre fins a portar-ho a punt d'ebullició. Ho fem coure durant 4 minuts aproximadament sense parar de remenar.

  4. Incorporem la gelatina en pols i barregem 10segons/Vel. 3. // Preparació tradicional: incorporem la gelatina i amb l'ajuda d'unes varetes ho remenem molt bé sense parar fins que està ben integrada.

  5. Afegim la llet evaporada i la nata i ho tornem a barregar, sense escalfar (10segons/Vel.3).

  6. Aboquem la barreja dins del motlle i ho deixem refredar una estona fora de la nevera, sense tapar.

  7. Al cap de 1/2 hora aproximadament (ja haurà quatllat una miqueta i això farà que la galeta no baixi al contingut del pastís)repartim la farina de galeta i ho tapem. Reservem a la nevera durant almenys quatre hores abans de servir-lo.

  8. En el moment de servir-lo el podem decorar amb fideuets de colors (opcional).



Solicita demostración
20 December 2020
icon-print-2