Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

BLAIETS #Nototsónpostres

02 febrero 2022

Tiempo de preparación 00:45:00 mins

Ración para 24 personas

02 febrero 2022
Categoría:

Aquestes galetes són unes de les tradicionals que es fan per St.Blai. 


La recepta és de la meva amiga reusenca Glòria,  del bloc "No tot són postres a la cuina". M'agraden molt perquè porten farina d'ametlla. 

Ingredientes

  • 125g mantega a temperatura ambient
  • 3 ous (1 el reservem per pintar)
  • 125g de sucre
  • 1/2 sobre impulsor químic Royal
  • 300g farina d'ús comú
  • 1 cdta de postres de pasta de vainilla
  • 100g de farina d'ametlla

Pasos de la receta

1 Paso

Pulveritzem el sucre 20 segons/Vel.10. El retirem a un bol i reservem.


2 Paso

Posem la papallona i batem els dos ous 30segons/vel.4. Retirem la papallona. 

3 Paso

Incorporem el sucre reservat, la pasta de vainilla i la mantega a daus petit. Barregem 40segons/2. 

4 Paso

En un bol barregem les farines i l'impulsor Royal. 

Sense posar temps activem el Thermomix a Vel.2 i anem incoporant per la boca de la tapa la barreja de farines a cullerades . Quan ho tenim ben barrejat unifiquem la massa, la cobrim amb film transparent i la deixem reposar una estona a la nevera (la treballarem millor). 

5 Paso

Escalfem el forn a 180º i preparem dues llandes de forn cobertes amb paper vegetal d'enfornar. Empolvorem el pedrís de la cuina amb farina. 

6 Paso

Treiem la massa de la nevera i la col·loquem al pedrís de la cuina.L'aplanem amb l'ajuda d'un corró i la tallem amb el motlle ovalat. Anem col·locant les galetes a la safata i quan la tenim plena les pintem amb ou batut i les enfornem durant uns 15-20 minuts (segons com siguin de gruixudes i com us agradin de torrades). 

7 Paso

Retirem les galetes del forn, esperem uns cinc minuts i les col·loquem en una reixeta de refredar. 


EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
02 febrero 2022