Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

BREDELE

13 febrero 2022

Tiempo de preparación 00:15:00 mins

Ración para 8 personas

13 febrero 2022
Categoría:

Aquestes galetes BREDELE són tradicionals de la regió francesa de l'Alsàcia. Es fan per Nadal (cada família té la seva fòrmula) i hi ha de moltes varietats. 

Ingredientes

  • 250g de farina d'ús comú
  • 20g de sucre glass vainillat
  • 50g de sucre glass "normal"
  • 1cdta d'espècies alsacianes
  • 125g de mantega a temperatura ambient
  • 1 polsim de sal
  • 2 rovell d'ou
  • Per pintar: 1 rovell d'ou+1cda llet

Pasos de la receta

1 Paso

Anem posant els ingredients de la massa d'un en un dins del got (activem la bàscula per pesar-los). 


2 Paso

Barregem 20 segons/Vel. 6. Retirem la massa sobre el pedrís de la cuina enfarinat i formem una bola.


3 Paso

Escalfem el forn a 180º i preparem una llanda de forn amb paper vegetal. 





4 Paso

Escampem la massa amb l'ajuda del corró, fins que la tenim d'un gruixut d'uns 5mm. 3. Amb l'ajuda del tallador, tallem les porcions de la massa i les anem desant a la llanda.

5 Paso

Quan les tenim totes tallades les pintem amb la barreja de rovell d'ou i llet. A continuació les enfornem durant uns 10-12 minuts (tot depén del vostre gust i del vostre forn).

Una vegada ha finalitzat la cocció, les deixem reposar 5 minuts a la llanda i les retirem a una reixeta de refredar.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
13 febrero 2022