Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquestes galetes BREDELE són tradicionals de la regió francesa de l'Alsàcia. Es fan per Nadal (cada família té la seva fòrmula) i hi ha de moltes varietats.
Anem posant els ingredients de la massa d'un en un dins del got (activem la bàscula per pesar-los).
Barregem 20 segons/Vel. 6. Retirem la massa sobre el pedrís de la cuina enfarinat i formem una bola.
Escalfem el forn a 180º i preparem una llanda de forn amb paper vegetal.
Escampem la massa amb l'ajuda del corró, fins que la tenim d'un gruixut d'uns 5mm. 3. Amb l'ajuda del tallador, tallem les porcions de la massa i les anem desant a la llanda.
Quan les tenim totes tallades les pintem amb la barreja de rovell d'ou i llet. A continuació les enfornem durant uns 10-12 minuts (tot depén del vostre gust i del vostre forn).
Una vegada ha finalitzat la cocció, les deixem reposar 5 minuts a la llanda i les retirem a una reixeta de refredar.
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta