CÓC DE CARABASSA I FARINA DE CIVADA AMB UN TOC DE FRUITS SECS I FARINA DE GARROFA

#Postres y dulces 29 octubre 2019

Us presento un cóc de tardor amb una combinació de farines a la que no estem acostumats i que ha donat un resultat excepcional. Teniu davant vostre un cóc  molt humit i molt saborós!  Vinga, us explico! 


INGREDIENTS:



  • 250g de farina de civada

  • 250g de polpa de carabassa tallada a daus

  • 50g de farina de garrofa

  • 5 ous L

  • 200g de sucre moré (he reduït la quantitat original de la recepta)

  • 1cdta de postre d' speculoos

  • 120g d'oli d'oliva verge extra

  • 1 paperina de gasosa (els dos sobrets)

  • 1 polsim de sal (a la recepta original no hi era)

  • 50g de nous trossejades

  • 50g d'avellanes trossejades


PREPARACIÓ:



  1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle muntant-lo amb mantega o ruixant-lo amb spray desemmotllant.

  2. Posem dins el got la carabassa i la trosegem 5 segons/Vel.5. A continuació afegim els ous, el sucre i l'speculoos i barregem 5 segons/Vel.4. Incorporem l'oli, la farina de civada, la farina de garrofa, la paperina de gasosa i els fruits secs. Barregeu 10 segons/Vel.6. Acabem de barrejar amb l'espàtula.

  3. Aboquem la massa al motlle, fem uns copets damunt el pedrís de la cuina (posant un drap sobre el pedrís, per suposat) i ho enfornem a 180º durant uns 60 minuts o fins que el testador ens surt net.

  4. Una vegada està cuit el traiem del forn i el deixem refredar dins el motlle uns 10 minuts. Passat aquest temps desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta.


Abans de presentar-lo, l'empolvorem amb sucre glass (opcional).