Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
L'estiu és temps de carabassons. Normalment els mengem en crema, puré, farcits, a la planxa...però mai, fins ara, havien format part d'un cóc. Quin gran descobriment!!! Havia fet cócs amb pastanaga i carabassa, però mai amb carabassó. A partir d'ara ja no ho podré dir!
La recepta és de Cookidoo, però jo li he donat el meu toc amb les espècies que vaig portar de l'Alsàcia...que cada vegada m'agraden més! A la recepta original porta dàtils i panses, però jo no els he posat; per això he augmentat el nombre de nous.
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Oi que és una manera ben dolça i curiosa de menjar carabassó? Què us ha semblat?
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta