Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
El cóc que avui us presento en pocs dies l'he fet tres vegades. Ha estat un èxit! Ens ha agradat moltíssim als de casa i a una part important de qui l'ha pogut tastar (n'hi ha que l'ha tastat i no ha dit res...).
És consistent, humit i refrescant. Tres qualitats importants a tenir en compte per un cóc fet amb fruita.
El podeu fer durant tot l'any, ja que està fet amb pinya conservada en el seu propi suc.
La recepta l'he extret del llibre Repostería y Pastelería I de Thermomix® (també està disponible a Cookidoo, plataforma de receptes). El que he fet diferent respecte a la recepta original és el toc final del glacejat. Podeu decidir vosaltres mateixos...o l'empolvoreu amb sucre o glass o el vestiu amb un glacejat.
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Quan està fred preparem un glassejat de pinya : barregem unes dues cullerades de suc de pinya amb sucre glass, fins aconseguir la textura que desitgem. El repartim per sobre el cóc. Si volem, l'empolvorem amb uns anissets de colors. Farà més bonic!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta