COC DE TARDOR AMB POMA I NOUS A L'AROMA DE VAINILLA

#Postres y dulces 01 octubre 2020

Ja tenim la tardor aquí. Els dies són més curts, cada vegada tenim menys llum, els productes de l'hort canvien...i ens ve més de gust encendre el forn.
La recepta que us presento avui no és cap gran descobriment, tot el contrari. És per que comproveu que amb una recepta bàsica com és la del coc de iogurt podeu fer les combinacions i variacions que més us agradin. Amb quina us atrevireu vosaltres? La combinació de maçana i nous és la combinació per excel•lència de tardor! I la vostra, quina és?  



INGREDIENTS:  


•1 iogurt natural


•1 mesura del got de iogurt d'oli de gira-sol


•2 mesures del got de iogurt de sucre


•3 mesures del got de iogurt de farina de rebosteria


•3 ous


•1 sobre d'impulsor químic Royal


•1 cdta d'essència de vainilla


•1 maçana tallada a daus petitets


•1 grapat de nous trossejades


•Sucre glass per decorar (opcional)


PREPARACIÓ:


1.Escalfeu el forn a 180º i prepareu el motlle ruixant-lo amb spray desemmotllant. Reserveu.


2.Trossegeu les nous i talleu a daus petits la maçana. Reserveu.


3. Seguiu la recepta de Cookidoo BIZCOCHO DE YOGUR o una altra que us agradi molt. 


4.Per últim aboqueu la maçana i les nous a la massa i barregeu-ho amb una espàtula.


5.Aboqueu la massa al motlle i enforneu durant uns 35-40 minuts, o fins que el testador surti net.


6.Una vegada heu retirat el motlle del forn, deixeu-lo reposar uns 10 minuts abans de desemmotllar.


8.Desemmotlleu el coc i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.


9.Quan estigui fred, el podeu empolvorar amb sucre glass.