Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

CREMA DE BAJOQUES AMB FALS PESTO

28 July 2022

Tiempo de preparación 05:00:00 mins

Ración para 4 personas

28 July 2022
Categoría:

Una crema ideal per fer a l'estiu. Aprofitem que estem en plena temporada de la bajoca/mongeta tendra i preparem un plat fresquet. 


La podem deixar preparada amb antelació i consumir-la freda o a temperatura ambient. 


És una crema molt fina, molt suau...molt agradable. El toc final del fals pesto (només pinyons i alfàbrega) és impressionant. 

Ingredientes

  • 80g de ceba
  • 80g de porro
  • 35g d'oli d'OVE
  • 300g de bajoques fresques a trossos
  • 500g d'aigua
  • 1 cdta de concentrat de brou de verdures
  • 1 cdta de sal
  • 1 polsim de pebre
  • Fals pesto: pinyons, fulles alfàbrega, sal, oli OVE

Pasos de la receta

1 Paso

Posem dins del got la ceba, el porro i l'oli d'OVE. Trossegem 3 segons/Vel.5 

2 Paso

Sofregim 8minuts/120º/Vel.1 

3 Paso

A continuació incorporem les bajoques trossejades i continuem sofregint durant 5minuts/120º/Vel.1. 

4 Paso

Una vegada ha finalitzat el temps de sofregit, incorporem l'aigua, la cdta de concentrat de brou de verdures, la sal i un polsim de pebre mòlt. Ho fem coure 25 minuts/100º/Vel.0,5

5 Paso

Finalitzada la cocció, esperem uns minuts a que baixi la temperatura i triturem 1min/Vel.10

6 Paso

Servim la crema en un plat o en un bol. Al centre hi dipositem una cdta de fals pesto ( o si ho preferiu de pesto normal). 

A gaudir! 

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
28 July 2022