CREMA DE TARDOR DE CARABASSA I MONIATO

#Sopas y cremas 29 octubre 2019

Ja fa dies que tenim moniatos a les botigues...senyal que tenim la tardor aquí.


Avui us porto una crema que barreja dos productes estrella de la tardor...la carabassa i el moniato. M'ha agradat moltíssim el resultat!


INGREDIENTS:



  • 1/2 porro

  • 1 ceba petita

  • 1 carabassa petita

  • 2 moniatos grans

  • 40g d'oli d'oliva verge extra

  • Mig litre d'aigua (o brou vegetal)

  • Un polsim de pebre mòlt

  • 100ml de llet

  • Pipes de carabassa i de gira-sol per decorar (opcional)


PREPARACIÓ:  



  1. Posem dins el got l'oli, el porro tallat a rodanxes i la ceba tallada a quarts. Trossegem 3segons/Vel.5.

  2. Sofregim durant 6 minuts/120º/Vel.1

  3. A continuació incorporem la carabassa i el moniato tallat a daus. Trossegem 10 segons/Vel.5 i tot seguit sofregim una mica més, durant 6 minuts/120º/Vel.1

  4. Afegim l'aigua o brou vegetal i el pebre mòlt i ho fem coure durant 25 minuts/120º/Vel. 1.

  5. Una vegada finalitzada la cocció afegim la llet i esperem a que refredi una mica per triturar. Rectifiquem de sal, si escau.

  6. Triturem durant 1 minut a Vel.10.


Servim la crema en un bol, tassa o plat i el decorem amb pipes de carabassa i de gira-sol, un polsim de pebre mòlt i un rajolí d'oli d'oliva.


I ja tenim enllestida una deliciosa crema de tardor! Té un gust molt especial...amb toc dolcet molt especial! Us agradarà!