advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

CREMA DE CEBA ESCALIVADA I PATATA

24 May 2021
24 May 2021
Categoría:



Fa uns dies vaig voler participar en un repte per al que havíem d'aportar una recepta inspirada en un còmic. De seguida em vaig anar a la sopa de ceba de Doña Jaimita, mare de Zipi i Zape.  Pensant, pensant vaig avançar a una crema de ceba. Vaig veure per les xarxes que el Marc Ribas havia fet una amb ceba escalivada i mira...també vaig agafar aquesta idea. Vaig aprofitar que tenia el forn encés per fer un bundt i quan vaig acabar vaig posar-hi les cebes. El resultat va ser un plat que no és res de l'altre món, molt senzill i ben bo, així que...vinga, us explico!


INGREDIENTS:



  • 400g de ceba escalivada

  • 300g de patata

  • 600g d'aigua

  • 40g d'oli d'OVE

  • 1 cdta de postres de concentrat de pollastre

  • 1 polsim de barreja de pebre i bolets

  • 100g de nata de cuinar

  • Sal

  • Ceba fregida per decorar


PREPARACIÓ:


1. Escalivem les cebes al forn o al foc i les tallem en quatre parts.


2. Posem la ceba tallada al TM6 i afegim l'oli. Sofregim durant 5minuts/120º/Vel. 1


3. A continuació incorporem la patata tallada a trossos i sofregim una mica més, 5minuts/120º/Vel.1


4. Ara toca afegir l'aigua i el concentrat de pollastre (ho podeu substituir per brou de pollastre), el polsim de pebre i bolets. Ho fem coure durant 20minuts/100º/Vel.1


5. Una vegada ha finalitzat la cocció incorporem la nata i rectifiquem de sal. Ho triturem durant 1min./Velocitat progressiva 5-10


Ho presentem en un plat ben bonic i ho decorem amb pebre mòlt, un rajolí d'oli i ceba fregida. Ara ja només ens queda xalar de valent!

Solicita demostración
24 May 2021
icon-print-2