CREMA DE COL-I-FLOR I CIGRONS

#Sopas y cremas 09 noviembre 2020

Us presento la meva versió de la recepta de Cookidoo CREMA DE COLIFLOR Y GARBANZOS


He fet els canvis següents:



  • He modificat els ingredients del sofregit (portava escalunya i all; he substituït l'all per ceba) i

  • He reduït la quantitat de cigrons per tal de fer-la una mica més lleugera que la recepta original.

  • He augmentat el temps del sofregit inicial...m'agrada més com queda!  



Ja veieu que és molt fàcil adaptar les receptes als nostres gustos i maneres de fer. 


INGREDIENTS:  1 escalunya, 1 ceba petita,  400g de col-i-flor, 150g de cigrons cuits + uns quants més per decorar, Sal,  30g d'OVE,  600g d'aigua o brou lleuger de verdures  i 1 polsim de pebre mòlt.  Per decorar: uns quants cigrons, llavors variades i un raig d'OVE 


PREPARACIÓ:



  1. Posem dins del got l'escalunya i la ceba i les trossegem 3 segons/Vel.6. Baixem els ingredients a la base i afegim l'oli.

  2. Sofregim durant 7 minuts/120º/Vel.1

  3. Incorporem la col-i-flor, la sal, l'aigua o brou i el pebre mòlt. Ho fem coure durant 25 min/100º/Vel.1

  4. Una vegada ha finalitzat el procés de cocció ho triturem durant 40 segons/Vel.progressiva 5-8. 

  5. Repartim la crema als plats, bols o tasses de consomè i ho decorem amb cigrons, les llavors i un rajolí d'oli.  


Si ho presentem ben bonic...tenim un plat de festa! Una crema d'hivern de les que recomforten...el cos i l'ànima. Us animareu a fer-la?