Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Una amiga em va regalar uns tirabecs més granats que no els tenia a la venda (a ella li agrada tenir el producte al punt i en perfecte estat!) .
De seguida vaig tenir clar que faria! Aquells tiribecs van ser desgranats i van sortir tres preparacions:
- Preparació 1 i 2: amb les tavelles, una mica de ceba, pastanaga, porro i api vaig fer un brou vegetal (per fer una sopa lleugera per sopar és ideal) i amb les restes de fer el brou vaig fer un puré. Vaig posar les verdures al got i l'aigua i ho vaig programar 50 minuts/100º/VEl.1. Tot seguit, vaig colar el brou i en vaig deixar per poder triturar i fer el puré.
- Preparació 3: amb els pesolets fins dels tiribecs, porro i patata vaig fer una crema deliciosa i molt suau. La que us explico ara. Els ingredients no són exactes, són a ull... La quantitat d'aigua és aproximada, tot depèn de com us agradin les cremes afegiu més o menys en el moment de la cocció.
INGREDIENTS (4 persones aprox):
PREPARACIÓ:
1. Netegem els porros i els tallem a rodanxes.
2. Posem dins del got del Thermomix® els porros a rodanxes l'all i l'oli. Ho trossegem 3 segons/Vel. 5 i a continuació ho sofregim 8min/120º/Vel.1.
3. Incorporem els grans de tirabec i la patata trossejada. Ho continuem sofregint durant 5 minuts/120º/Vel.1.
4. Tot seguit aboquem l'aigua o brou vegetal, un polsim de sal i un polsim de pebre. Ho fem coure durant uns 25 minuts/100º/Vel.1
5. Una vegada finalitzada la cocció ho triturem durant 1min./Vel progressiva 5-10 (primer passant pel 5 i després pujant poc a poc).
6. Emplatem la crema i ho decorem amb un rajolí d'oli i un polsim de pebre. O si voleu uns crostonets de pa, pipes de gira-sol o carabassa...el que més us vingui de gust!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta