CREMA D'ESPINACS FRESCOS I CARABASSÓ

#Sopas y cremas 25 mayo 2021

Em penso que aquesta serà una de les últimes receptes de cremes calentes que publicaré aquesta temporada. Tenim l'estiu a tocar i ja tenim ganes de sopes i cremes fredes, gaspatxos, salmorejos i amanides.


Aquesta recepta va ser pensada així, en un pim pam. Mires els espinacs frescos, mires els carabassons i dius, vinga! A per una crema! I com el procediment és molt senzill...endavant!



INGREDIENTS:




  • 300g de ceba o 1 ceba grossa

  • 300g de carabassó

  • 200g d'espinacs frescos

  • 150g de patata

  • 35g d'OVE

  • 1 cdta de postre de concentrat de brou de pollastre casolà

  • 600g d'aigua (al vostre gust)

  • 30g nata de cuinar o llet evaporada

  • 1 polsim de pebre

  • 1 polsim de sal

  • Barreja de llavors ecològica per decorar


PREPARACIÓ:


1. Tallem la ceba en sis parts i la posem dins del got. Afegim l'oli i ho trossegem 4 segons/Vel.5. A continuació comencem a sofregir 8min/120º/Vel.05


2. Tot seguit incorporem la patata tallada a trossets, el carabassó tallat a rodanxes i els 200g d'espinacs (sembla que no hi cap, però sí). Ho sofregim uns minuts més: 5min/120º/Vel.1,5.


3. A continuació afegim la culleradeta del concentrat, un polsim de sal, un polsim de pebre i l'aigua. Ho fem coure durant 25minuts/100º/Vel.1.


4. Quan ha acabat la cocció incorporem la nata líquida de cuinar i ho triturem 1min/Vel.progressiva 5-10.


5. Ho presentem ben bonic i ho decorem amb un grapadet de barreja de llavors ecològica.


Queda una crema molt suau, molt fina i molt saborosa. El vostre cos us ho agraïrà, ja veureu!