PANNACOTTA D'ALBERCOCS

#Postres y dulces 01 junio 2020

Una pannacotta deliciosa feta amb fruita natural, de l'arbre al plat. 


Recordeu que els ingredients han d'estar a temperatura ambient.



INGREDIENTS (6-8 persones):  



  • 6 fulles de gelatina

  • 300g d'albercocs nets i pelats

  • 400g de nata 35%

  • 200g de llet evaporada

  • 30g de sucre

  • Decoració opcional


PREPARACIÓ:



  1. En un bol amb aigua freda posem a hidratar les fulles de gelatina.

  2. Posem els albercocs dins del got i els triturem uns 10 segons/Vel.6. (que quedi la textura que us agradi)

  3. Afegim la nata, la llet evaporada i el sucre. Ho escalfem 8min/90º/Vel.3.

  4. Incorporem la gelatina hidratada ben escorreguda i ho barregem durant 20segons/Vel.4.

  5. Repartim la panna cotta a les copes o motlles i les reservem a la nevera. Esperem unes 4hores abans de menjar-les.

  6. Decorem les copes en el moment de servir amb allò que més goig ens faci.