Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

<p>Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . </p> <p>És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! </p> <p>Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!</p>

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

SOPA DE PATATA, BONIATO I BOLETS

02 noviembre 2021
02 noviembre 2021
Categoría:

Fa unes setmanes vaig rebre amb molta il·lusió el llibre especial del 50 aniversari de  Entonces. Ahora. Siempre.


Com sempre faig amb un llibre nou, el vaig fullejar amb tranquil·litat i a l'arribar a la pàgina 25 vaig parar a llegir detenidament una recepta de la República Txeca: sopa de patata i bolets. Em va cridar l'atenció per la seva senzillesa i pels seus ingredients. La vaig marcar amb el marcador de roba que porta incorporat el llibre.


Jo he fet la meva versió perquè tenia ganes de provar-la amb boniato. Els canvis que he fet: reduït quantitat d'all i d'aigua, he substituït la mantega per oli d'oliva i li he afegit un que crec que fa que encara sigui més de tardor: el boniato. Ha quedat una sopa deliciosa i lleugera. Els bolets deshidratats són molt gustosos i els tenim disponibles tot l'any.


INGREDIENTS:



  • 50g d'api

  • 50g de pastanaga a rodanxes

  • 50g de ceba trossejada

  • 1 all

  • 30g d'oli d'OVE

  • 1l de brou de verdures (o 1l d'aigua+1 pastilla de brou de verdures)

  • 200g de patates

  • 200g de boniato

  • Un potet de bolets variats deshidratats Burriac

  • 1 cdta de timó

  • Sal

  • 1 polsim de pebre mòlt


PREPARACIÓ:



1. Tallem la patata i el boniato a daus petites, d'uns 2cm aproximadament. Reservem.


2.  Posem dins del got l'api, pastanaga, ceba i all. Ho trossegem 5 segons/Vel.5. 


3.  Afegim l'oli al got i sofregim durant 5minuts/120º/Vel.2 


4. Incorporem el brou de verdures, els daus de patata i boniato, els bolets, el timó, la sal i el pebre. Ho fem coure 25minuts/100º/gir invers/velocitat cullera. 


5. Una vegada ha finalitzat la cocció aboquem la sopa a una sopera i la deixem reposar uns minuts. Ja està preparada per ser servida i portar-la a taula. 



Solicita demostración
02 noviembre 2021